Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament reclamarà una ampliació de serveis al CAP de Corró d’Avall

07/10/2021

L’alcalde i la regidora de Sanitat i Salut Pública demanaran una trobada amb el Departament de Salut i el Servei Català de la Salut

Un grup de veïns i veïnes de les Franqueses ha lliurat a l’Ajuntament gairebé 700 signatures en què demanen la restitució del servei de pediatria i medicina general al Centre d’Atenció Primària de Corró d’Avall, situat a l’Espai Can Prat.

Durant el procés de construcció d’aquest CAP, l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, ja va demanar una ampliació dels serveis en aquest centre per complementar tant la medicina de família com el de pediatria. Finalment, el centre va obrir les seves portes el mes de maig de 2020 en un context complex generat per la pandèmia de la Covid-19. Per tant, el CAP de Corró d’Avall va obrir fent només atenció a persones adultes. Si bé és cert que amb el temps s’han incrementat els serveis, des de l’Ajuntament de les Franqueses considerem que un centre que dona servei a Corró d’Avall, Corró d’Amunt, Llerona i Marata ha d’oferir una atenció integral a tota la població sense haver de fer desplaçaments al CAP de les Franqueses-Granollers Nord, situat a Bellavista.

És en aquest sentit doncs que l’Ajuntament, conscient de les mancances i les preocupacions en àmbit de salut a les Franqueses, remetrà les signatures amb les demandes dels veïns i veïnes del municipi al Departament de Salut i al Servei Català de la Salut. A més, l’alcalde, Francesc Colomé, i la regidora de Sanitat i Salut Pública, Marina Ginestí, demanaran una reunió amb el conseller de Salut, Josep Maria Argimón, i el director del sector sanitari del Vallès Oriental del Servei Català de la Salut, Joan Parellada, per traslladar les necessitats detectades en aquests mesos i demanar aquesta ampliació de serveis.

Arxivat a: Ajuntament, Sanitat i Salut Pública
El nou cap de Corró d'Avall entra en funcionament dilluns
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)