Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Una barrera de formigó tanca l’accés al camí de Can Toni des de la C-17

22/09/2021

Aquest dijous, 23 de setembre, l'Ajuntament instal·larà una barrera New Jersey a l'entrada de Llerona des de la rotonda del polígon de l'Ametlla Park

L’accés al camí de Can Toni des de la rotonda del polígon industrial de l’Ametlla Park, al límit entre les Franqueses i l’Ametlla, quedarà tancat per una barrera de formigó a partir d’aquest dijous, 23 de setembre.  

A principis d’aquest 2021, l’Ajuntament va limitar la circulació des d’aquest punt que connecta la C-17 i Llerona amb senyalització vertical i ara s'ha reforçat una la barrera New Jersey.

La mesura pretén pacificar el trànsit en aquesta zona amb trams estrets i especialment utilitzada per vehicles de mercaderies. Tot i el tancament de l’accés des de la rotonda del polígon de l’Ametlla Park, el camí de Can Toni segueix sent de dos sentits de circulació per facilitar l’accés als domicilis només des de Llerona.  

Aquesta iniciativa dona resposta a la demanda del veïnat de reduir l’elevat volum de vehicles que passen per aquest punt i el seu excés de velocitat. 

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat Ciutadana
Barrera de formigó tipus New Jersey
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 14:20h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)