Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Festa Major de Corró d'Avall tanca l'estiu

20/09/2021

La festa super amb èxit les restriccions Covid-19 i la pluja

La darrera de les festes majors de les Franqueses s'ha tancat aquest cap de setmana. La Festa Major de Corró d'Avall, amb una 40a d'actes programats, ha superat amb nota les restriccions per la Covid-19 i la meteorologia.

La Festa Major 2021 ha engegat dijous, 16 de setembre, a la tarda a les pistes de Cal Gavatx. Allà, els/les amants a l'skate han pogut gaudir d'una tarda de salts i figures als diversos elements de la zona amenitzada pels Ratafia Sound System. El concert familiar de Les Mandarinetes ha agafat el relleu durant la tarda a la pl. Joan Sanpera. El vespre de dijous ha estat el moment de gaudir del cinema a la fresca amb la pel·lícula "Onward" i d'Andreu Casanova i el seu monòleg "Tínder Sorpresa". Ens aquestes primeres activitats i en tota la resta, els aforaments han estat limitats i l'espai perimetrat per controlar l'afluència de públic. En la majoria també, ha calgut reserva d'entrada prèvia.

Divendres de Festa Major ha començat amb un matí infantil amb jocs per a totes les edats i un taller de mini arc. La primera part de la tarda de divendres també ha estat pel públic familiar amb l'espectacle Clown Power.

El pregó de la Festa Major 2021 ha estat protagonitzat per la comissió de festes que ha fet un contrapregó des del balcó de l'Ajuntament. Els parlaments d'enguany, però, han estat marcats per un emotiu record a l'Úrsula Gontan, Laia Pola, de la comissió, ha demanat a tothom que gaudís de la festa "amb el millor somriure com ho hagués fet l'Úrsula" i ha desitjat "no una llarga vida, sino una bona vida". Txell Gres, presidenta de la comissió, i Oriol Orús, han fet un contrapregó parlant amb ironia d'alguns aspectes organitzatius i de la vida política del municipi. També han aprofitat per agraïr a tots els implicats la feina feta. En aquest mateix sentit han parlat la regidora de cultura, Marina Ginestí, que ha volgut reconèixer els esforços per mantenir la festa amb totes les restriccions i l'alcalde, Francesc Colomé, que, a més a més dels agraiments, també ha demanat que es gaudís la festa amb seny i en família. Durant el pregó també s'han presentat els nous personatges de la Festa Major de Corró d'Avall, en Triski i la Triska que, a partir d'ara, ens acompanyaran cada any. En acabar el pregó, teatre amb Hutsun+Ortzi, batalla de galls i actuació de "Los niños del balcón" i més música amb Reskate i Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic.

Dissabte, matinal esportiva, amb futbol, bàsuet, zumba, la Festa de la Bicicleta i el Torneig Memorial Jaume Ginestí que ha enfrontant el CF Les Franqueses amb el Sant Cugat FC. Paral·lelament, l'Espolsada ha estat l'escenari de les activitats amb fang pels infants, de l'actuació del Pallasso Xisclet i de la Festa de l'Escuma. A la tarda, més esports amb el Dark Cross 2021, la cursa categoria Open classificatòria. Els escacs que, a causa de la pluja, s'han traslladat al Casal Cultural de Corró d'Avall i més futbol amb el Torneig Electrocamps. La tarda ha continuat amb l'actuació familiar a la plaça Joan Sanpera. Dalt l'escenari han pujat finalment els Sardines en Llauna, ja que el grup programat inicialment no ho ha pogut fer. Els Gegants de les Franqueses també han ballat i l'Orquestra Gerunda ha amenitzat la tarda pels/les més grans. Al vespre, Versots amb el Diables els Encendraires i la Cremada de l'Ajuntament, en format reduït a causa de la pluja. La jornada de dissabte s'ha tancat amb el concert del Pony Pisador.

Diumenge, darrer dia de Festa Major de Corró d'Avall, matí de ciclocros/C2 internacional i Taitxí, de jocs gegants casolans i de màgia amb Aleix Ferrer i sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa. Migdia de missa i de vermutapes amb els Whisky Preachers. Tarda de la Companyia de Pallassos al Casal Cultura de Corró d'Avall i tancament amb el Ball de l'Espolsada i les havaneres.

Aquí podeu visitar tota la galeria de fotografies.

 

Arxivat a: Cultura
Skate Jam
Matí infantil
Mini arc
Pregó
Urbasa
Pallasso Xisclet
Taller de fang
Festa de l'Escuma
Ballada del Gegants
Cremada de l'Ajuntament
Vermutapes
Ball de l'Espolsada
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/02/2023 a les 10:55h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)