Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"Mongetes de festa" guanya el Concurs de Cartells de la Festa de la Mongeta del Ganxet

15/09/2021

El disseny guanyador serà el fil conductor de tots els elements gràfics de la festa d'enguany

El disseny "Mongetes de festa" presentat per Carles Domingo de Calafell ha estat el guanyador del 1r Concurs de Cartells de la Festa de la Mongeta del Ganxet. Així ho ha valorat el jurat que ha tingut en compte aspectes com:

  • Idoneïtat temàtica respecte a la festa que represent i al poble on se celebra
  • Qualitat artística i tècnica de la creació
  • Legitimitat i capacitat de divulgació de l'obra presentada

El jurat ha estat composat per Imma Ortega, membre de la mesa del Consell del Poble de Llerona, arquitecta i dibuixant; Xavier Vives, dibuixant; Ramon Ferrandis, fotògraf; Jordi Ganduxé, regidor de l'àrea d'Agricultura i Medi Ambient en el moment de convocatòria del concurs; Moisés Torres, actual regidor d'Agricultura i Medi Ambient; Montse Vila, presidenta del Consell del Poble de Llerona i Montse Redondo, del gabinet de Comunicació, Premsa i Imatge de l'Ajuntament de les Franqueses. 

Enguany, després de l'aturada per la Covid-19, se celebra la 10a edició d'aquesta festa basada en el conreu i la gastronomia de la mongeta del ganxet. L'edició 2021 comptarà també amb la 9a edició del Concurs de Cuina i se celebrarà diumenge, 28 de novembre a les Antigues Escoles de Llerona.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Concurs de cartells de la Mongeta del Ganxet
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)