Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament inicia les reunions amb el BBVA per demanar la continuïtat del servei a Bellavista

14/09/2021

Les dues parts estudien possibles solucions i s’han emplaçat a una nova trobada la setmana vinent

La regidora de Dinamització Econòmica, Raquel Cortés, i la regidora d’Hisenda, Montse Vila, s’han reunit aquesta setmana amb representants del BBVA per tractar el tancament de l’oficina bancària de Bellavista. En aquesta trobada, les representants municipals han traslladat la importància de mantenir aquest servei en una zona de les Franqueses on hi viuen gairebé 9.000 habitants, ja que no tothom té la possibilitat d’operar digitalment o desplaçar-se fins a un altre poble.

Tant l’Ajuntament com els representants del banc han posat sobre la taula algunes alternatives que serveixin per pal·liar els efectes del tancament, tot i que s’haurà d’estudiar la seva viabilitat. És en aquest sentit que les dues parts es tornaran a reunir la setmana vinent per trobar una solució el més aviat possible.

Arxivat a: Ajuntament
Reunions per evitar tancament BBVA
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 12:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)