Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Prop de 3.000 alumnes comencen el curs avui a les Franqueses

13/09/2021

El municipi manté les 9 línies a Educació Infantil i Primària i a Secundària

Les escoles i els instituts de les Franqueses són els protagonistes d'aquest dilluns 13 de setembre. Aquest matí han obert les portes per iniciar el curs 2021-2022. Un curs marcat per la relaxació de les mesures contra la Covid-19 als centres educatius.

Són prop de 3.000 els/les alumnes des de P3 a 4t de Secundària els que avui inicien les classes. Un total de 170 alumnes s'han incorporat a P3 que manté les 9 línies i 265 a 1r d'ESO, que també manté les 9 línies. Les mascaretes i les entrades esglaonades han tornat, un curs més, a ser les protagonistes a la porta dels centres educatius. Enguany, però, els grups classe recuperen la composició habitual i a les hores de l'esbarjo, els grups bombolla es poden barrejar amb mascareta. També es relaxen les entrades tot i mantenir l'obertura de diferents accessos i en horaris espaiats. L'Ajuntament també ha facilitat mascaretes transparents als equips docents.

Per la seva banda, les 3 Escoles Bressol Municipals ja van començar el curs el dia 1 de setembre i l'Escola Municipal de Música ho fa també aquest 13 de setembre amb més de 200 alumnes inscrits.

Com cada estiu, durant els mesos d'aturada escolar, s'han realitzat diverses tasques de manteniment i de millora de tots els edificis com pintar les aules i les pistes exteriors, canviar lluminàries, xarxes de porteries i cistelles, de portes... També s'han fet altres obres més importants com l'arranjament del pati de l'Escola Guerau de Liost amb la millora del sistema de canals de recollida d'aigües i dels embornals o l'actuació a la plaça la zona de la plaça de l'Escorxador tocant amb l'entrada de l'Escola Municipal de Música.

Aquí trobareu una galeria de fotografies.

 

Arxivat a: Educació
1r dia d'escola 2021-2022 a l'Escola Joan Sanpera 1
1r dia d'escola 2021-2022 a l'Escola Joan Sanpera 2
1r dia de curs 2021-2022 a l'Institut el Til·ler 1
1r dia de curs 2021-2022 a l'Institut el Til·ler 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/03/2023 a les 14:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)