Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament demana reunir-se amb la direcció del BBVA per evitar el tancament de l'oficina de Bellavista

09/09/2021

El mes de març tots els grups municipals van aprovar per unanimitat una moció per reclamar més recursos a les entitats bancàries

L’equip de govern de l’Ajuntament de les Franqueses ha demanat reunir-se amb la direcció del BBVA per evitar el tancament de l’única oficina bancària en funcionament a Bellavista. El mes de març JxLF i PSC-CP ja van presentar una moció per reclamar un reforç als recursos que ofereixen les entitats al municipi tenint en compte que molta gent gran no opera en línia i necessita desplaçar-se físicament a una oficina. Aquesta moció, aprovada per unanimitat per tots els grups municipals, inclou els acords següents:

1.-Demanar que les entitats financeres reforcin els recursos per tal d’oferir un servei adequat durant tot l’horari d’oficina per cobrir les necessitats dels usuaris. En especial a la gent gran que no pot accedir a les gestions online i es veu abocada a situacions penoses a l’hora d’accedir a les oficines bancàries. Demanar que les entitats bancàries implementin la recuperació de sucursals en el municipi que per culpa de la deslocalització hem perdut els darrers anys.

2.-Demanar un servei de qualitat especialitzat en atenció als usuaris per tal de donar resposta a les diferents necessitats de cada usuari/a.

3.- Instar a les entitats bancàries a donar la informació adequada sobre els serveis i productes.

4.-Demanar a aquest ajuntament que traslladi la proposta a la Federació de Municipis, l’Associació de Municipis i el Consell Comarcal.

Des que es va fer pública la intenció del BBVA de tancar l’oficina de Bellavista, l’Ajuntament de les Franqueses ja han mantingut contactes amb representants de l’entitat, tot i que ja han avançat que és una situació complex i de difícil solució. És en aquest sentit, que ara l’equip de govern ha demanat una reunió amb la direcció del BBVA per tractar aquest tema amb urgència. A aquesta trobada, que encara no té data fixada, hi assistiran la regidora de Dinamització Econòmica, Raquel C. Cortés, i la regidora d’Hisenda i Règim Intern, Montse Vila.

Des de l’Ajuntament de les Franqueses es traslladarà la importància de mantenir una entitat bancària en actiu a Bellavista, una zona de gairebé 9.000 habitants, després que hagin anat tancant totes les oficines en els últims anys. Sobretot tenint en compte que hi ha persones que tenen dificultats per operar en línia o de mobilitat per desplaçar-se fins a una oficina física.

Arxivat a: Ajuntament
Caixer automàtic
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 11:56h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)