Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Entrada lliure a la piscina municipal per majors de 65 anys, menors de 12 acompanyats i embarassades

12/08/2021

La mesura serà vigent els dies 12, 13, 14 i 15 d'agost i l'aforament està limitat per les mesures Covid-19


L'Ajuntament de les Franqueses dóna entrada lliure a la piscina durant l'onada de calor a diversos col·lectius vulnerables. Des d'avui dijous 12 d'agost i fins diumenge, 15 d'agost, l'accés serà gratuït per majors de 65 anys, menors de 12 acompanyats i embarassades. Cal tenir en compte però les especificacions següents:

  • Els/les menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'una persona responsable major de 18 anys, que haurà d'abonar la seva entrada. Cada adult/a pot accedir amb 2 menors.En el cas de l’aforament reservat als abonats, aquests podran accedir amb un menor no abonat del mateix nucli familiar (s’ha de justificar).
  • És imprescindible estar empadronat a les Franqueses.
  • Els aforaments estan limitats per les mesures Covid-19 i per la reserva d'un percentatge per a abonats/es. Es recomana visitar el web del Complex Esportiu Municipal per conèixer el grau d'aforament a cada moment, abans de desplaçar-se a la piscina.
Arxivat a: Esports
Piscina municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)