Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es clou la Festa Major de Corró d'Amunt

09/08/2021

L'Espectacle de Pep Bou amplia sessions per l'alta demanda d'entrades

La Festa Major de Corró d'Amunt s'ha tancat aquest diumenge després de 3 dies d'activitats i espectacles per a tota la família. Corró d'Amunt, que ha recuperat enguany la celebració després de la parada per la Covid-19, ha establert un sistema d'aforaments limitats i de reserva prèvia per assegurar la normativa sanitària. Això ha fet, per exemple, que l'espectacle de Pep Bou, que inaugurava la festa divendres al vespre, hagi ampliat les sessions a quatre, ja les reserves han superat en escreix l'aforament de les dues actuacions previstes a les Antigues Escoles de Corró d'Amunt. Paral·lelament, divendres, també s'ha inaugurat l'exposició "Curiós veí" al mateix espai.

Dissabte, la tarda s'ha omplert de circ al Pavelló Esportiu Municipal amb les evolucions de "El Mêtre" i al vespre, canvi de darrera hora, els "Swing Plaça Vella" han actuat en substitució de la banda "Sabana". El ritme d'aquest estil de música tan ballable ha convidat a moure's de la cadira estant.

Diumenge, missa amb el cant dels Goigs a Sant Mamet al migdia i a la tarda, emoció i misteri amb l' "Escape Room a Corró d'Amunt: desactivem la bomba de fum" i les sardanes de la cobla Genisenca.

La Festa Major de Corró d'Amunt 2021 s'ha tancat a ritme de les havaneres de la Ribera.

Pel mes de setembre hi ha previstes, com és habitual, les festes majors de Llerona (del 5 al 12 de setembre) i de Corró d'Avall (del 16 al 19 de setembre), tot i que, la programació encara està per tancar a manca de conèixer les restriccions contra la Covid-19 vigents durant els dies previstos per a aquestes festes.

Visita la galeria de fotos aquí.

 

Arxivat a: Cultura
FM Corró d'Amunt. Exposició "Curiós Veí"
FM Corró d'Amunt. "Univers bombolla" amb Pep Bou
FM Corró d'Amunt. Espectacles de circ "El Mêtre"
FM Corró d'Amunt. "Swing Plaça Vella"
FM Corró d'Amunt. Escape Room a Corró d'Amunt, desactivem la bomba de fum
FM Corró d'Amunt. Sardanes amb la cobla Genisenca
FM Corró d'Amunt. Havaneres amb "La Ribera"
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2022 a les 11:41h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)