Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Presenta la teva candidatura com a esportista destacat/da en la temporada 20/21

05/08/2021

Les propostes s'han d'enviar abans del 5 de setembre

Els èxits del món de l’esport han marcat els mesos d’estiu. Un any més, les persones homenatjades han rebut el reconeixement per les fites aconseguides i per la seva trajectòria durant la temporada 2020/21.

Enguany, amb el compromís de valorar l’esforç, la constància i la dedicació, l’Ajuntament proposa que es puguin presentar candidatures individuals per a rebre homenatge per les fites esportives aconseguides durant aquesta temporada. Com a novetat, doncs, aquelles persones que ho considerin poden optar a ser reconeguts per les seves gestes en el món de l’esport.

Caldrà presentar la llicència esportiva i el currículum amb els mèrits aconseguits durant la temporada 2020/21, enviant un email a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) abans del dia 5 de setembre. Els mèrits seran valorats segons els criteris del Patronat Municipal d’Esports, el qual notificarà la idoneïtat de la candidatura a la persona interessada.

Arxivat a: Esports
candidatures mèrits esportius 2020-21
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)