Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Cap de setmana de festa major a Marata

02/08/2021

Durant 3 dies la plaça i el Centre Cultural de Marata s'omplen d'activitats

La segona de les festes majors de les Franqueses s'ha celebrat aquest cap de setmana. De divendres a diumenge la plaça i el Centre Cultural de Marata s'han omplert d'activitats.

La festa, amb aforaments limitats i mesures Covid-19, ha arrencat en divendres amb l'espectacle de Quim Vila "Un tipus de riure".

Dissabte al matí, després de gaudir de l'humor punyent de Vila, els més agosarats han pogut participar al XLIII Cros Popular amb diversos circuits senyalitzats segons l'edat dels corredors. La tarda de dissabte ha estat la dels infants, primer amb la inauguració de la XI Mostra Infantil d'Arts Plàstiques i, després, amb els jocs, les cançons i les dances del Tramvia Blanc. La nit s'ha clos amb el duet Jaume Arnella & Carles Belda que han interpretat "Cançons de Taverna" dalt l'escenari.

El matí de diumenge ha estat el moment solemne de la festa amb la missa a Santa Coloma de Marata i el cant dels goigs. En sortir, tothom cap al Centre Cultural a ballar el Ball de l'Espolsada i el del Pericó amb la Cobla Genisenca. Durant el ball s'ha presentat el capgrós de Can Torrents, inspirat en el pastor Josep Sala, un veí molt vinculat al centre cultural. La Festa Major de Marata s'ha tancat amb les havaneres de "Son de l'Havana" i el rom cremat.

Aquí podeu veure la galeria d'imatges.

 

Arxivat a: Cultura
Ball de l'Espolsada
Capgròs de Can Torrents
Quim Vila
Mostra Infantil d'Arts Plàstiques
Tramvia Blanc
Carles Belda i Jaume Arnella
Havaneres
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)