Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

JxLF-Junts i PSC-CP signen un pacte de govern

29/07/2021

Les dues formacions s’han compromès a treballar per fer avançar les Franqueses

Junts per les Franqueses (JxLF-Junts) i el Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés (PSC-CP) han consensuat un pacte amb l’objectiu de formar un govern estable que permeti avançar els projectes més importants de les Franqueses. L’acord l’han signat aquest dijous al migdia un representant de cada partit: Francesc Colomé (JxLF-Junts) i Marta Reche (PSC-CP).

"És un pacte de i pel municipi. I és que tots som representants escollits pels nostres veïns i veïnes i tenim la responsabilitat de trobar les aliances necessàries per formar pactes deixant de banda qualsevol aspecte que no tingui una relació directe amb la política municipal. Tots i totes nosaltres som aquí per prendre decisions de present i de futur. Decisions que tindran un impacte directe sobre el model de municipi que hem de dissenyar i sobre la qualitat de vida de la ciutadania", ha explicat Francesc Colomé durant la presentació de l’acord. "Durant aquests mesos Junts per les Franqueses ha tingut contacte amb tots i cadascun dels grups municipals per arribar a acords i entesa. La porta del meu despatx ha estat oberta a totes les opcions polítiques. No us enganyo si us dic que governar en minoria no és fàcil. No, no ho és, però, com us dic, hem negociat amb tothom sobretot perquè tots som el resultat de la voluntat d’un poble i hem apel·lat a aquesta responsabilitat com a representants municipals. Malauradament no sempre ha estat així i per això creiem que és indispensable crear un nou pacte que ens permeti engegar aquells projectes clau que són tan necessaris", ha afegit Colomé.

"Les Franqueses necessita que els i les socialistes entrem de nou al govern municipal per fer viable i garantir que les Franqueses avança i no es queda paralitzada. Les Franqueses necessita que des de l’equip de govern treballem plegats amb responsabilitat i coherència. En definitiva, els nostres cinc pobles es mereixen un govern fort i estable amb la capacitat de fer avançar el municipi. I els socialistes ho farem possible des de la suma", ha assegurat Marta Reche. "Aquest nou pacte canvia radicalment la forma de fer i de treballar. Establim mecanismes periòdics de control del pacte necessaris, coherents i raonables, i també solucions que garanteixin la imparcialitat i la transparència que sempre haurien d’haver estat presents. Aquest nou pacte també preveu un calendari d’actuacions tant pel 2021 com pel 2022. El nostre objectiu i la voluntat és solucionar els problemes que realment preocupen a la ciutadania", ha dit Reche.

Tant JxLF-Junts com PSC-CP s’han compromès a treballar des d’aquest divendres, moment en què es farà efectiu el nou cartipàs, per avançar en el Pla d’Actuació Municipal que hi ha definit per aquest mandat.

Arxivat a: Ajuntament
Presentació pacte de govern
Presentació pacte de govern
Presentació pacte de govern
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)