Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament, APADIS i un grup de voluntàries es coordinen per abastir de roba les persones que ho necessiten

22/07/2021

Des de Polítiques Socials es farà un cribratge i es donaran vals per bescanviar a La Botigueta

L’Ajuntament de les Franqueses, la Fundació APADIS i la societat de civil han unit esforços per fer front a necessitats socials que sorgeixen al municipi. En aquest cas la iniciativa gira al voltant del repartiment de roba per a aquelles persones que ho necessiten.

Quin és el funcionament? Primer un grup de voluntàries fa recollida de roba, la classifica i la fa arribar a La Botigueta d’APADIS. Aquest material es destina a persones usuàries de Polítiques Socials mitjançant un cribatge previ des d’aquest servei. Una vegada s’ha determinat la necessitat de cada persona, les tècniques de Polítiques Socials entreguen uns vals que es poden bescanviar sense cap cost econòmic a La Botigueta, situada al Passeig d’Andalusia, núm. 4.

Recordem que el grup de voluntàries continua recollint roba els dimecres, de 18 a 19 hores, a la sala polivalent de l’Espai Can Prat. A banda de roba, aquest grup també recull aliments de llarga durada, productes de neteja, productes d’higiene, material per la llar, i joguines i contes en bon estat.

Arxivat a: Ajuntament, Polítiques Socials
La roba es repartirà mitjançant uns vals que es repartiran des de Polítiques Socials
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)