Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Destrossen la porta de l’ascensor de la plaça de la Malagarba

15/07/2021

L’elevador ha deixat de funcionar perquè la porta està enfonsada i els vidres trencats

L’ascensor de la plaça de la Malagarba es troba actualment inoperatiu  com a conseqüència d’un acte vandàlic. Una o diverses persones han colpejat la porta fins a desencaixar-la de les guies i enfonsar-la i han trencat els vides deixant el mecanisme sense capacitat de funcionar.

La Policia Local treballa per esclarir els fets i identificar a la/es persona/es  infractora/es i procedir a realitzar diligències judicials per a la reclamació dels danys i perjudicis ocasionats. Durant els propers dies, s’iniciarà la reparació de l’elevador amb l’objectiu que torni a donar servei a la ciutadania el més aviat possible.

L’any 2015, l’Ajuntament va impulsar el projecte d’instal·lació de dos ascensors a banda i banda de la passarel·la que travessa la via del tren i comunica la plaça de la Malagarba amb el carrer d’Aragó i el passatge de Ponent i la reparació de la passarel·la, amb un pressupost de 305.488,86 euros. D’aquest import, l’Ajuntament va assumir el cost de 72.684,43 euros, mentre que la part restant va ser finançada pel departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, a través del Pla de Barris i pel Servei d’Equipaments i Espai Públic de la Diputació de Barcelona a través de la Xarxa de Governs Locals.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Porta de l'ascensor de la plaça de la Malagarba
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)