Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Primeres recepcions esportives de la temporada 20/21 a l’Ajuntament de les Franqueses

13/07/2021

Esportistes de la Secció d’Handbol del PME i l’AE Handbol LF, del Club Patinatge Artístic les Franqueses, del Club Twirling, del Club Futbol Les Franqueses i Club Okamishin reben la distinció pels mèrits esportius durant aquesta temporada.

La Sala de Plens de l’Ajuntament ha acollit un any més durant la primera de les recepcions que l’Ajuntament fa als equips i als esportistes que han destacat durant la temporada 20/21.

Durant la primera recepció s’ha homenatjat com a reconeixent als seus mèrits a:

  • Equip prebenjamí mixta i benjamí femení de la Secció d’Handbol del PME i de l’AE Handbol LF, per haver assolit el campionat de lliga comarcal organitzat pel Consell Esportiu del Vallès Oriental la temporada 2020/21 en ambdues categories.
  • Equip infantil femení d'handbol PME i AE Handbol LF, per haver-se proclamat subcampiones de Catalunya i per assolir la classificació a les fases sector del Campionat d’Espanya, disputades a Mislata el passat mes de juny.
  • Esportistes del Club Patinatge Artístic les Franqueses, Marta Domingo i Miquel Pagès, per haver-se proclamat campions de Catalunya en la seva categoria en la modalitat de Solo Dance i per la bona posició obtinguda en el Campionat d’Espanya.
  • Twirlers del Club Twirling les Franqueses, Ada Martínez, Iris Márquez, Martina Lupiáñez, Sara Cano i Judith Pujolà, pels bons resultats obtinguts en els Campionats de Catalunya i per la classificació de totes elles a l’Europeu; i al seu equip cadet per haver-se proclamat campiones de Catalunya.
  • Equip juvenil A del Club Futbol Les Franqueses, per haver assolit el campionat de lliga i per l’ascens de categoria a preferent; i al benjamí C del Club Futbol les Franqueses, per haver assolit el campionat de lliga organitzat pel Consell Esportiu del Vallès Oriental.
  • Equip sènior del Club Okamishin, format per Susana García i Kamil Fazil per haver assolit la segona posició en el Torneig Internacional de dúo kata organitzat per la Federació Internacional de Jiu-Jitsu.

Tots els equips i els/les esportistes han rebut una placa commemorativa de mans de l’alcalde, Francesc Colomé, i de la regidora d’Esports, Montse Vila. A l'acte també hi va assistir el regidor José Antonio Aguilera.

Podeu veure totes les fotografies al flickr de l'Ajuntament.

Arxivat a: Esports
Primera recepció esportiva temporada 20/21
Primera recepció esportiva temporada 20/21
Primera recepció esportiva temporada 20/21
Primera recepció esportiva temporada 20/21
Primera recepció esportiva temporada 20/21
Primera recepció esportiva temporada 20/21
Primera recepció esportiva temporada 20/21
Primera recepció esportiva temporada 20/21
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)