Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Participa a l'enquesta i ajuda a definir com ha de ser el Servei d'Atenció a la Ciutadania del futur

12/07/2021

L'Ajuntament inicia la fase de diagnosi per elaborar la carta de serveis del SAC

L'Ajuntament de les Franqueses treballa en l'elaboració de la carta de serveis del Servei d'Atenció a la Ciutadania, SAC, o sigui, en el document que definirà els compromisos de qualitat que assumeix i els drets i els deures tan del servei com dels/les usuaris/es. Per tal de fer-ho, obre un canal de participació a través d'una enquesta oberta a tota la ciutadania. L'objectiu és copsar l'opinió i recollir les aportacions dels usuaris. L'objectiu final és millorar la prestació de serveis i la relació amb les persones que en fan o en poden fer ús; definir els estàndards del SAC i marcar objectius de màxims i, millorar la comunicació del servei i el diàleg amb la ciutadania.

La primera part de la fase de diagnòstic i des d'on s'extreuran les dades objectives és una enquesta oberta per conèixer la percepció que hi ha del servei. Aquest qüestionari es pot respondre fins al 31 de juliol i la seva utilitat vindrà marcada pel nombre de respostes obtingudes, quanta més participació més real serà el resultat. Per això us convidem a dedicar 2 minuts a respondre l'enquesta i a ajudar-nos, d'aquesta manera, a millorar el servei que prestem des de l'Ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament
SAC
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/07/2021 a les 23:33h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)