Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'esport femení de les Franqueses traspassa fronteres

06/07/2021

3 jugadores del CE Llerona jugaran i estudiaran als EUA

El esforços dels clubs de les Franqueses per promocionar i posar en valor l'esport femení comença a donar fruits, més enllà dels èxits esportius.

3 de les jugadores del Juvenil A del Club Esportiu Llerona jugaran i estudiaran a partir del proper curs en diverses universitats dels EUA. Són la Laia Roch, la Clàudia López i la Rita Aguye. Les 3 han aconseguit beques per realitzar els estudis universitaris gràcies als seus mèrits esportius.

Laia Roch, provinent de l'OAR Vic, ha jugat aquesta darrera temporada a Llerona. Roch ha aconseguit una beca per estudiar Ciències Jurídiques a la Universitat de Tenesse Wesleyan.

Clàudia López porta 10 temporades com a jugadora del CE Llerona i aquest darrer any ha obtingut la titulació oficial com a entrenadora de la Federació Catalana de Futbol, després de 6 temporades formant-se al club per aconsguir aquesta titulació. López estudiarà Psicologia Esportiva a la Universitat de Tenesse Wesleyan.

Rita Aguyé juga al CE Llerona des de ben petita, primer en els equips mixtes i finalment als equips femenins per acabar al Juvenil A durant aquesta temporada. Aguyé estudiarà el doble grau de Química i Biología Mol·lecular a la University of the Cumberlands de Kentucky.

Les tres jugadores compaginaran els estudis amb el futbol als respectius equips de la lliga universitària dels EUA.

Arxivat a: Esports
Clàudia López
Rita Aguyé
Laia Roch
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 08:35h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)