Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Dimarts, 29 de juny, ple ordinari municipal

23/06/2021

Les persones que vulguin plantejar alguna qüestió poden enviar les seves preguntes a partir de divendres a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Des d’aquest divendres, 25 de juny, a les 9 h, i fins dilluns, 28 de juny, a les 18 h, les persones que ho desitgin poden enviar les seves preguntes al correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Cada ciutadà/na disposarà de dos minuts per a formular les seves qüestions, les quals seran llegides al final de la sessió plenària per un representant de l’Ajuntament. Les preguntes del públic es llegiran per ordre d’enviament i durant un màxim de 25 minuts, durada límit estipulada al Reglament Orgànic Municipal (ROM). 

Aquest juny, el ple municipal se celebrarà el dimarts, 29 de juny, a les 20 h, de manera telemàtica, i es podrà seguir mitjançant el canal de YouTube de l'Ajuntament.

L'ordre del dia serà el següent:

A) Part dispositiva i activitat de control

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2. Donar compte de les resolucions dictades per l'Alcalde i els/les regidors/es delegats/des de l'Alcaldia números 2021-1190 a 2021-1528 corresponents al període comprès entre els dies 1 i 31 de maig de 2021.

3. Donar compte de les actes de la Junta de Govern Local números JGL/2021/16 a JGL/2021/19 que corresponen a les sessions pel període comprès entre els dies 6 i 27 de maig de 2021.

4. Donar compte del Decret de l'Alcalde núm. 2021-1690, relatiu a la delegació de presidències, designació dels representants dels grups municipals i periodicitat de les sessions ordinàries de les comissions informatives.

5. Donar compte del Decret de la Regidora d'Hisenda núm. 2021-1673, relatiu a la rectificació de l'error material relatiu a la tarifació social.

B) Part resolutiva

6. Proposta d’aprovació inicial del Codi de conducta dels alts càrrecs de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

7. Proposta d'aprovació inicial de la denominació i canvi de nom de diferents vies públiques del municipi de les Franqueses del Vallès.

8. Proposta d’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per l’ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa per a l’exercici 2021.

9. Proposta d’aprovació inicial de l’Ordenança reguladora dels Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) en el terme municipal de les Franqueses del Vallès.

10. Proposta d’incoació de l'expedient sancionador per presumptes infraccions de la Llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença d’animals potencialment perillosos, i de la Llei 50/1999, de 23 de desembre, sobre el règim jurídic de la tinença d’animals potencialment perillosos.

11. Moció que presenta el grup municipal Junts per les Franqueses en favor d'un major protagonisme de la petita i mitjana empresa en el repartiment dels fons europeus.

12. Moció que presenten els grups municipals Junts per les Franqueses, Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés, Imagina Esquerra en Comú - Acord municipal, i Ciutadans les Franqueses del Vallès, sobre les armes nuclears i de suport al Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears.

13. Moció que presenta el grup municipal Imagina Esquerra en Comú - Acord Municipal d'adhesió a l'Associació de Municipis i Entitats per l'Energia Pública (AMEP).

14. Moció que presenta el grup municipal Ciutadans les Franqueses per la creació d'una Taula d'Avaluació Local dels projectes municipals finançats pels Fons Europeus i pel Programa REACT-EU.

15. Moció que presenta el grup municipal Sal-Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa Municipalista de proposta per crear una xarxa urbana de carrils bici.

C) Precs i preguntes

Arxivat a: Ajuntament
Ple municipal ordinari febrer 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)