Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses coneix la Sex Truck per dins

21/06/2021

Aquest espai itinerant es planta al municipi per educar sobre les sexualitats, les afectivitats i els feminismes

La caravana pedagògica Sex Truck ha fet parada a les Franqueses en dues ocasions, concretament els dies 12 i 18 de juny, al mercat de Corró d’Avall i a la plaça de l’Espolsada respectivament. L’activitat, emmarcada en el programa del 28J per reivindicar la tolerància per la diversitat sexual i de gènere i la igualtat social i jurídica sota el lema ”Lliures de ser qui som” i organitzada per l’àrea de Feminisme i Igualtat, ha causat força expectació amb gairebé un centenar de visites.

La Sex Truck ha esdevingut un espai on qüestionar, experimentar, intercanviar opinions i descobrir tot allò relacionat amb les sexualitats, les afectivitats i els feminismes, entenent que el coneixement és una eina primordial per a la prevenció i abordatge del sexisme i les violències masclistes. Amb diversos racons i materials anatòmics per a la descoberta del propi cos, la caravana ha suposat un espai per a l’anticoncepció, un entorn per a la menstruació, la concepció, l’embaràs i el naixement, mostrant un recull de llibres de referència i diverses informacions sobre les Infeccions de Transmissió Genital (ITG).

Arxivat a: Ajuntament
Plantem la Sex Truck a les Franqueses
Plantem la Sex Truck a les Franqueses
Plantem la Sex Truck a les Franqueses
Plantem la Sex Truck a les Franqueses
Plantem la Sex Truck a les Franqueses
Plantem la Sex Truck a les Franqueses
Plantem la Sex Truck a les Franqueses
Plantem la Sex Truck a les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2021 a les 09:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)