Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Entitats i associacions fan les seves aportacions per redactar l’Ordenança Reguladora de Vehicles de Mobilitat Personal

11/06/2021

La previsió és presentar el text definitiu durant la sessió plenària del mes de juny

La possibilitat de censar els patinets elèctrics o permetre’n l’ús a menors en espais habilitats són algunes de les propostes que entitats i associacions han posat sobre la taula aquest dijous a la reunió que s’ha impulsat des de l’Ajuntament de les Franqueses per finalitzar la redacció del’Ordenança Reguladora de Vehicles de Mobilitat Personal. 

En aquesta trobada, a més de la regidora de Seguretat Ciutadana, Civisme i Convivència, Montse Vila, hi han assistit representats polítics dels grups municipals del PSC-CP, IEC-AM i CsLFV; i membres de La Tintorera. Ateneu Popular de les Franqueses, Amics de Volkswagen de Catalunya, Associació Ibne Sinaa, Classic Car les Franqueses, i l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de les Franqueses. 

L’ordenança sobre VMP té com a objectiu millorar la seguretat viària i el transport sostenible; ordenar i regular les noves tendències de mobilitat i, homogeneïtzar la regulació de l’ús d’aquest tipus de vehicles amb la resta de municipis limítrofs. En aquest sentit, l’àrea de Seguretat Ciutadana, Civisme i Convivència va redactar un primer esborrany, que s’ha treballat posteriorment en dues sessions amb tots els grups amb representació municipal per tal de recollir el màxim de punts de vista. 

Ara, en aquesta trobada amb entitats i associacions s’han recollit més aportacionsi se n’estudiarà la seva viabilitat legal per preparar la redacció definitiva de l’ordenança, que es preveu presentar en la sessió plenària del mes de juny. També es portarà a terme una campanya de sensibilització sobre aquest tema.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Reunió amb entitats i associacions VMP
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/01/2022 a les 15:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)