Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament col·labora amb Correos per millorar el servei de repartiment

09/06/2021

Es realitza un millor etiquetatge de les bústies i es crea un mapa interactiu amb totes les masies del municipi per facilitar la cerca al personal de Correos

L’Ajuntament de les Franqueses impulsa diverses accions per millorar el servei de l’oficina de Correos al municipi. Després d’una reunió amb els responsables de l’oficina de les Franqueses, l’Ajuntament ha iniciat el retiquetatge de les bústies de Corró d’Amunt i Marata, ha comprovat el seu i estat i el funcionament de les claus i ha començat la neteja dels diferents grups de bústies, actuacions que pretenen facilitar las tasca d’identificació de les masies disseminades.

A banda d’aquesta actuació, l’Ajuntament col·labora amb Correos en la creació d’un mapa interactiu de les Franqueses on hi ha indexades totes les masies com a eina de consulta del personal repartidor. El carter/a que ha de lliurar la correspondència, només ha de consultar la masia corresponent en un llistat i mitjançant el propi navegador del telèfon mòbil obtenir indicacions de com arribar.

Durant el mes de març, el veïnat de Corró d’Amunt a través del Consell del Poble va fer arribar les seves queixes en relació al funcionament del servei de Correos en aquesta zona. Davant la problemàtica, el consistori ha començat a treballar diverses propostes per intentar resoldre les deficiències del servei de repartiment, no només a Corró d’Amunt, sinó també, de manera gradual, als diferents pobles de les Franqueses.

Actualment s’analitza la constitució d’un punt de recollida fix de paquets que per grandària no es poden deixar als grups de bústies, amb l’objectiu de facilitar les transaccions de paqueteria.

L’Ajuntament també ha sol·licitat un codi postal propi per  Corró d’Amunt per tal d’evitar confusions en el repartiment. Les Franqueses és un municipi format per 5 pobles (Bellavista, Corró d’Amunt, Corró d’Avall, Llerona i Marata) i aquesta diversitat fa que hi hagi carrers que pertanyen a més d’un nucli, donant situacions de confusió a l’hora del repartiment del servei de Correos.

A més a més, el consistori ha sol·licitat al Consell Comarcal del Vallès Oriental tractar la problemàtica durant el Consell d’Alcaldies amb la finalitat de conèixer la realitat d’altres municipis i establir sinergies comunes que permetin trobar solucions.

Arxivat a: Ajuntament
Grup de bústies de Corró d'Amunt
Grup de bústies de Corró d'Amunt
Grup de bústies de Marata
Imatge del mapa interactiu de les masies de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2021 a les 14:20h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)