Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament convoca a entitats i a associacions per parlar de la nova Ordenança Reguladora de Vehicles de Mobilitat Personal

08/06/2021

La sessió serà dijous, 10 de juny, a les 19 h i telemàtica

L'àrea de Seguretat Ciutadana, Civisme i Convivència de l'Ajuntament de les Franqueses està treballant en la redacció de l'Ordenança Reguladora de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) i, per tal de fer la normativa el més participativa possible, ha previst una trobada amb la societat civil per encabir en la regulació el màxim de punts de vista i de sensibilitats possibles.

La trobada serà amb les entitats i associacions de les Franqueses. La convocatòria és aquest dijous, 10 de juny, a les 19 h de manera telemàtica. Hi està convocat a participar tot el teixit associatiu i per fer-ho només s'ha de confirmar l'assistència a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al 938 616 221 (màxim dues persones per entitat).

L'ordenança sobre VMP vol millorar la seguretat viària i el transport sostenible; ordenar i regular les noves tendències de mobilitat i, homogeneïtzar la regulació de l'ús d'aquest tipus de vehicles amb la resta de municipis limítrofs.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Ordenança Reguladora de VMP
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/01/2022 a les 13:58h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)