Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament inicia el procés de creació d'un registre únic d'entitats a través d'una enquesta en línia

31/05/2021

La recollida de dades es realitza a través d'un formulari en línia

L'Ajuntament de les Franqueses ha iniciat el procés de creació d'un registre únic d'entitats. Aquest registre té com a principal objectiu unificar i centralitzar la base de dades d'associacions i entitats del municipi per poder, d'una banda, conèixer millor el teixit associatiu i les seves demandes i necessitats i, d'una altra banda, facilitar la relació entre les entitats amb l'Ajuntament i la ciutadania.

Per tal de fer un primer contacte i de recollir les primeres dades, s'ha activat una enquesta que es pot respondre en línia que trobareu en aquesta informació o telefònicament al 938 616 221. La informació recollida servirà per actualitzar el registre d'entitats i, a mig termini, facilitar i simplificar, sempre que sigui possible, la gestió del món associatiu amb la creació de la finestreta única.

Si necessiteu més informació, teniu dubtes o comentaris, us podeu posar en contacte amb l'àrea de Participació i Relacions Ciutadanes al 938 616 221 i a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Participació
Registre únic d'entitats
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 11:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)