Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Ajuntament i ciutadania treballen conjuntament contra la contaminació acústica

28/05/2021

L'Ajuntament realitzarà noves sonometries al polígon del Pla de Llerona

Ara fa sis mesos, el 19 de novembre del 2020, arran de les queixes del veïnat proper al polígon industrial del Pla de Llerona i emmarcat en el Pla Director de Participació de les Franqueses, neix la comissió per reduir l'impacte del soroll de les indústries d'aquest polígon. Des d'aleshores, aquesta comissió s'ha reunit 5 vegades, cada final de mes.

La comissió està formada per representants de l'equip de govern, representats municipals, un membre de l'Associació Catalana contra la Contaminació Acústica i totes les persones que hi volen participar de manera continuada o esporàdicament, ja que, la participació és oberta a cada reunió.

Durant aquests 6 mesos, s'han exposat les accions realitzades des de l'Ajuntament per tal d'avaluar les molèsties generades per les indústries del polígon i identificar els focus del soroll. També s'han posat sobre la taula les possibles accions a tirar endavant, les diligències fetes contra les empreses generadores de contaminació acústica i les mesures correctores que s'han realitzat. Un altre dels punts de les trobades ha estat posar sobre la taula la normativa vigent sobre el tema i les eines de les quals es disposa.
Nova sonometria amb dos focus identificats

Les sonometries realitzades fins ara deixen palès que les molèsties provenen de dos focus de soroll, dues empreses molt properes que treballen en horari nocturn i que sumades són responsables de l'alt nivell acústic al Pla de Llerona durant la nit. Ara, en base a l'informe d'avaluació dels sorolls de la Diputació de Barcelona del mes de gener, s'està treballant per realitzar noves sonometries per tal d'avaluar les freqüències d'emissió sonora de les dues empreses identificades com a possible font de la contaminació acústica.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Noves sonometries al Pla de Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/03/2023 a les 14:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)