Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses redacta l’Ordenança Reguladora de Vehicles de Mobilitat Personal

18/05/2021

L’Ajuntament demana a la ciutadania que aporti les seves opinions i suggeriments per a la seva elaboració.

A les Franqueses creix el nombre de persones que circulen amb patinets elèctrics o vehicles de mobilitat personal (VMP). Per aquest motiu l’Ajuntament impulsa la redacció d’una nova ordenança sobre la circulació d’aquests vehicles mentre es prepara la modificació i l’ampliació de l’actual Ordenança Municipal de Circulació i Seguretat Viària de les Franqueses.

Es tracta d’una nova normativa que té per objectiu millorar la seguretat viària i el transport sostenible amb la regulació i ordenació de les noves tendències de mobilitat al municipi. La finalitat és dotar a la ciutadania d’un marc legal propi i exhaustiu que reguli l’ús dels vehicles de mobilitat personal (VMP) i que alhora sigui homogeni i comú envers la resta de municipis limítrofs.

L’Ajuntament convida a la ciutadania a aportar les seves opinions i suggeriments per a l’elaboració de l’Ordenança Reguladora dels Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) de les Franqueses.

Quan i com?  Els veïns i veïnes del municipi que vulguin poden presentar, del 20 de maig al 9 de juny de 2021, una instància al registre general de l’Ajuntament de les Franqueses que trobareu fent clic aquí.

Arxivat a: Participació, Seguretat Ciutadana
Vehicle de mobilitat personal (VMP)
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 14:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)