Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Convocatòria d'ajuts econòmics per a l'educació escolar i per a les activitats extraescolars 2021-2022

18/05/2021

El termini per presentar sol·licituds comença el 24 de maig i finalitza el 6 de juny

Dilluns, 24 de maig, s'inicia el període per demanar els ajuts a l'escolarització i a les activitats extraescolars per als infants i joves de les Franqueses. Aquests ajuts són per a l'adquisició de llibres, material educatius, sortides i material escolar, entre da'altres i per a activitats de lleure, esportives, socials o culturals.

Per a quins conceptes puc demanar l'ajut?

Ajuts per a l'educació escolar:

  • Permeten donar suport econòmic en la compra dels llibres i material escolar necessari per al curs de l'alumne/a.

Ajuts per a activitats extraescolars:

  • Els ajuts econòmics per a la realització d’activitats extraescolars, es destinaran a una única activitat per infant, la qual haurà de ser municipal i pública.

Qui pot demanar els ajuts?

Educació escolar:

  • El poden sol·licitar els/les alumnes empadronats/des al municipi i matriculats/des a escoles públiques durant el curs escolar 2021-2022, les famílies hauran de justificar la seva situació socioeconòmica i que aquesta s'ajustin als criteris de les Bases Reguladores per a la concessió d’ajuts econòmics per a l’educació escolar de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès.
  • Els ajuts per a l’educació escolar el poden sol·licitar els/les progenitors/es o tutors/es legals dels infants d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria que el necessitin per raons socioeconòmiques. Els/les alumnes matriculats/des en centres privats/concertats també podran ser destinataris d’aquest ajut sempre i quan aquesta escolarització s’hagi efectuat per resolució del/la delegat/a territorial d’Educació o per autorització del Departament d’Educació.


Activitats extraescolars

  • Aquest tràmit està adreçat a totes aquelles famílies amb infants i/o adolescents (de 3 a 18 anys), que justifiquin la situació socioeconòmica i que s'ajustin als criteris de la Normativa de concessió d’ajuts econòmics per a la realització d’activitats d’estiu i/o activitats extraescolars de lleure, esportives, culturals o socials de Les Franqueses del Vallès.
  • L’acceptació i/o denegació de la beca, no assegura tenir plaça a cap activitat. La persona sol·licitant haurà de fer els tràmits oportuns per fer la preinscripció de l'activitat escollida.
  • Les famílies que tinguin beca atorgada hauran de presentar per registre d’entrada a l’Ajuntament un pressupost per cada beneficiari abans del 05/11//2021, on consti el nom i el numero de compte de l’entitat on es realitzarà el pagament.

Com demanar els ajuts?

Els ajuts es podran demanar entre el 24 de maig i el 6 de juny de manera telemàtica mitjançant el tràmit  (disponible a partir del 24 de maig) o presencialment, demanant cita prèvia al 938 467 676 o a través del web municipal.

En aquesta mateixa notícia trobareu adjunta tota la documentació per a consultar-la o descarregar-la en cas d'optar a la modalitat presencial de presentació.

Enguany els ajuts al menjador escolar es convocaran del 19 de juny al 12 de juliol.

 

Arxivat a: Polítiques Socials
Ajuts a l'escolarització i a les activitats extraescolars

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)