Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El dia 10 de maig s'obren les inscripcions per visitar el Camp d'Aviació de Rosanes

06/05/2021

Tornen les sortides culturals de la gent gran

Després d'un any sense sortides culturals, es reprenen les excursions per a la Gent Gran. Els dies 26 de maig, 2 i 9 de juny hi ha programada una visita al Camp d'Aviació de Rosanes, situtat al Pla de Llerona, entre els termes municipals de les Franqueses i la Garriga.
El Camp d'Aviació de Rosanes, construit abans de la Guerra Civil per un particular i aprofitat per l'exèrcit republicà durant l'enfrontament bèl·lic contra les forces franquistes, conserva l'espai i les infrastructures: una casa; un hangar per a una avioneta i, alguns elements com la torre de control, els edificis dels comandaments, el menjador, la garita de vigilància i els refugis.

La sortida consta de la visita i d'un esmorzar al restaurant la Torre del Pla que s'organitzaran en dos torns cada dia. Els participants s'hauran de desplaçar fins al punt de sortida amb els seus propis mitjans i, en acabar la visita, retornaran a peu fins als seus vehicles. El circuit és de 2'5 km aproximadament, cal anar ben equipat per caminiar i no és recomanable per a persones amb mobilitat reduïda.

Les inscripcions només seran en línia a través del web municipal. L'enllaç estarà actiu els dies 10, 11 i 12 de maig i per fer formalitzar-la caldrà abonar l'import de 12,40 euros. Els grups de visita s'ompliran consecutivament per odre d'inscripció en torns de 15 persones.
El primer torn de cada dia iniciarà la visita a les 9.15 h a l'aparcament del camp de Rosanes i la finalitzarà amb l'esmorzar de forquilla a la Torre del Pla. El segon torn, començarà amb l'esmorzar a les 11 h i seguidament s'iniciarà la visita des de l'aparcament del camp de Rosanes.

Arxivat a: Gent Gran
Visita al Camp d'Aviació de Rosanes
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 14:09h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)