Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament de les Franqueses, guardonat amb el Reconeixement Administració Oberta

06/05/2021

És una de les administracions “Top 10” en serveis d’administració electrònica oferts a la ciutadania i les empreses

L’Ajuntament de les Franqueses del Vallès ha rebut un Reconeixement Administració Oberta, un guardó que s’atorga a les administracions que han destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. En concret, l’Ajuntament de les Franqueses consta com a “Top 10” en la categoria entre 20.001 i 50.000 habitants en reconeixement a la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica ofert a la ciutadania i les empreses.

Aquests reconeixements els atorga el Consorci Administració Oberta de Catalunya a les administracions, ajuntaments i consells comarcals, tenint en compte set categories diferents en relació amb al nombre d’habitants. En concret, s’avaluen els 947 ajuntaments i els 42 consells comarcals mitjançant l’anàlisi dels principals indicadors dels governs digitals i oberts. En aquest sentit, el Consorci Administració Oberta de Catalunya té en compte tres variables:

  • Implantació dels serveis digitals que permeten a la ciutadania exercir els seus drets digitals.
  • Activitats dels serveis digitals de tramitació amb la ciutadania, gestió interna i interoperabilitat.
  • Implantació dels principis de govern obert.

L’acte de lliurament s’ha dut a terme aquest dimecres a la tarda a la Casa Golferichs, a Barcelona, amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública i president de l’AOC, Jordi Puigneró; el president de Localret i vicepresident de l’AOC, Jaume Oliveras; i el director de la Fundació Carles Pi i Sunyer, Jaume Magre. Les administracions guardonades han pogut participar a l’acte virtualment. Per part de l’Ajuntament de les Franqueses hi ha assistit mitjançant videoconferència la regidora de Règim Intern, Montse Vila.

Arxivat a: Ajuntament
Reconeixement Administració Oberta
Reconeixement Administració Oberta
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/06/2021 a les 12:36h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)