Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

No la caguis! Dues muntanya d'incivisme, a Corró d'Avall i Bellavista

30/04/2021

Cada "monument urbà" està format per voluminosos que cada setmana es retiren dels carrers del municipi

Aquest divendres al matí s'han desvetllat  dues accions sorpresa que hi ha previstes dins de la campanya No la caguis! Es tracta de dues muntanyes d'incivisme, una instal·lada a la rotonda del Passeig del Primer d'Octubre amb la plaça de l'Ajuntament, a Corró d'Avall; i una altra a la plaça Major de Bellavista. Cada monument urbà està format per un volum equivalent als mobles i trastos que cada setmana es retiren als carrers de les Franqueses del Vallès. L'objectiu d'aquestes accions és denunciar l'incivisme social que comporta l'abandonament incontrolat de residus voluminosos. Les estructures tenen unes mesures aproximades de 10 metres de diàmetre i 5 metres d'alçada, i estaran ubicades en aquests punts durant els propers dies. 

La campanya No la caguis! s'ha posat en marxa per promoure el civisme i la convivència. Al llarg dels propers mesos es portaran a terme diferents accions de conscienciació que incidiran en quatre eixos estratègics, el primer la recollida de voluminosos. Aquest tipus de material no es pot abandonar a qualsevol punt sense previ avís. A les Franqueses el servei de recollida es porta a terme els dimarts a la tarda a Bellavista i els dijous a la resta del municipi. Abans, però, cal trucar a un telèfon gratuït 900 101 338. A més, cal deixar els voluminosos en un punt on no obstaculitzin el pas ni que representin un perill. Per exemple, evitar que els objectes puguin caure, que estiguin lliures de claus,... i, si ho ha vidres o miralls, s'han de protegir amb una roba o cartró. 

Al llarg de les properes setmanes hi haurà més accions relacionades amb la campanya No la caguis!

Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis
Muntanya d'incivisme No la caguis!
Muntanya d'incivisme No la caguis!
Muntanya d'incivisme No la caguis!
Muntanya d'incivisme No la caguis!
Muntanya d'incivisme No la caguis!
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2024 a les 13:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)