Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Raquel C. Cortés pren posessió com a nova regidora del PSC-CP

29/04/2021

Substitueix a Juan Antonio Corchado que va renunciar al seu càrrec per motius laborals

Raquel C. Cortés ha pres possessió com a nova regidora del Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés en el ple d'aquest mes d'abril. D'aquesta manera Cortés fa el relleu a Juan Antonio Corchado que va renunciar al seu càrrec per motius laborals. 

BIOGRAFIA

Veïna de Bellavista des de fa 20 anys, va néixer a Canovelles l’any 1976. Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona i amb formació a la Generalitat de Catalunya a l’àmbit tributari i fiscal, ha treballat 22 anys a l’oficina liquidadora del Registre de la Propietat de Mollet del Vallès i actualment treballa a Granollers, a l’Agència Tributària de Catalunya com a tècnica gestora. Des de 2010 ha format part de l’AMPA de l’Escola Guerau de Liost, ocupant el càrrec de presidenta de l’entitat de l’any 2015 al 2019, també ha estat membre del Consell Escolar i del Consell Escolar Municipal. Comença a la política activa militant a les Joventuts Socialistes de Catalunya del Vallès Oriental, sent regidora adjunta a Educació a l’Ajuntament de Canovelles a la legislatura del 1995-1999. L’any 2014 s’incorpora a la candidatura del PSC de Les Franqueses, aquesta és la seva primera legislatura a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

Arxivat a: Ajuntament
Presa de possessió de la nova regidora Raquel C. Cortés
Presa de possessió de la nova regidora Raquel C. Cortés
Presa de possessió de la nova regidora Raquel C. Cortés
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 08:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)