Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament de les Franqueses destina dos pisos a lloguer social

22/04/2021

Aquest mes s’han atorgat a persones en situació de vulnerabilitat

La Generalitat de Catalunya ha cedit dos pisos a l’Ajuntament de les Franqueses que es gestionaran com a lloguer social. Precisament aquest mes d’abril s’han cedit a persones en situació de vulnerabilitat, que pagaran un lloguer més assequible als que hi ha actualment al mercat.

Aquests pisos se sumen als cinc habitatges propietat de l’Ajuntament de les Franqueses i que es dediquen a emergències socials. Aquest recurs està dirigit a persones amb seguiment des de Polítiques Socials i Habitatge que necessiten una estabilitat residencial que els permeti recuperar la seva autonomia.

En els dos casos, les persones compten amb l’acompanyament de professionals que les ajuden des d’un punt de vista emocional i amb recursos relacionats amb la formació i/o la recerca de feina.

L’objectiu de l’Ajuntament de les Franqueses és anar incrementant la borsa d’habitatge destinada tant a les emergències socials com al lloguer social.

Arxivat a: Habitatge, Polítiques Socials
Signatura pisos lloguer social
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 11:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)