Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Gran Premi KH7 i Challenge del Vallès

08/04/2021

La prova ciclista es disputarà aquest diumenge i recorrerà bona part del municipi

Aquest diumenge, des de les 9 de matí, es disputarà el Gran Premi KH7 i Challenge del Vallès organitzat per la Unió Ciclista les Franqueses. La prova arrenca a la plaça de l'Ajuntament que també serà on se situarà el final de la cursa. 

El recorregut són 32 km senyalitzat que els participants hauran de fer fins a 5 vegades per a completar els 160 km totals de la cursa:

Anada des de la  pl. de l'Ajuntament > ctra. de Ribes fins a l’encreuament amb el camí del Turó de les Mentides > camí del Turó de les Mentides fins al camí Veïnal de Marata > camí Veïnal de Marata fins a l’encreuament de la ctra. de Cànoves (BV5151) > ctra. de Cànoves fins a la sortida del municipi a Corró d'Amunt dina a l'Alt de Samalús (punt més alt de la cursa) > des de Samalús cap a Cardedeu per la BV5108 > des de la  carretera de Cardedeu (C251) fins al camí de Can Carreró > camí Antic de Cardedeu fins a l’encreuament del camí Veïnal de Marata (Sandoz) > continuació fins a Marata > des de Marata fins a l’encreuament de la ctra. de Cànoves (BV5151) > ctra. de Cànoves direcció Corró d'Avall fins a l’encreuament de ctra. de Ribes (estació de Rodalies) > ctra. de Ribes direcció Llerona i final a la plaça de l’Ajuntament.

La finalització de la prova està prevista cap a les 12.45 h i a les 13.15 h es farà l'entrega de premis a la plaça de l'Ajuntament als 5 primers classificats de la categoria General i als 3 primers de la categoria Sub23.

Durant tot el matí es produiran restriccions a la circulació durant tot el recorregut:

PROHIBICIÓ DE CIRCULACIÓ.

  • Es prohibeix circular a ctra. de Ribes en ambdós sentits, des de la rotonda sud de l’Ajuntament fins al carrer de l'Alba.
  • Es prohibeix circular temporalment pels següents carrers: ctra. de Ribes, camí del Turo de les Mentides, camí Veïnal de Marata, ctra.BV5151, camí Antic de Cardedeu, camí de Can Carreró.

PROHIBICIÓ D'ESTACIONAMENT.

  • Ctra. de Ribes zona del passeig del Primer d’Octubre, direcció la Garriga.
  • Ctra. de Ribes zona del darrere de l’Ajuntament.
  • Pàrquing de l’Ajuntament.
  • C. de Diagonal des de l’av. de l’Ajuntament fins al carrer de Puiggraciós.

Podeu consultar les dades de la cursa al següent enllaç: https://www.ciclisme.cat/cursa/carretera/classica-primaver-gran-premi-kh7-2a-etapa Tot i les restriccions i les recomanacions exposades, per motius organitzatius i de seguretat es poden produir modificacions d'última hora. Per a qualsevol dubte podeu trucar al telèfon de la policia el 938 467 575, escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé mantenir-vos informat a través de les xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

 

Arxivat a: Esports
Gran Premi KH7 i Challenge del Vallès
Afectacions circulació Gran premi kh7
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/06/2021 a les 14:23h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)