Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Prop de 50.000 euros en ajuts extraordinaris a les entitats esportives per les afectacions de la Covid-19 durant el 2021

01/04/2021

Durant el 2020 s'han concedit 11.878,72 euros en subvencions extraordinàries als clubs esportius per pal·liar els efectes de la Covid-19

 El Patronat Municipal d'Esports de les Franqueses està treballant per aprovar durant aquest mes d'abril la nova convocatòria d'ajuts per a entitats esportives afectades econòmica i socialment per la crisi sanitària de la Covid-19. Aquesta convocatòria extraordinària, motivada pel Pla de Xoc, compta amb una dotació pressupostària de 48.121,28 euros. La presentació de sol·licituds es realitzarà a través d'un tràmit simplificat que permetrà a les entitats que ja van optar a la convocatòria ordinària no presentar cap documentació complementària. El repartiment es basarà en el càlcul ponderat en funció del nombre de llicències esportives entre d’altres. Aquests gairebé 50.000 euros, se sumen als 82.500 euros de la convocatòria d’ajuts ordinària que es troba en aquest moment en procés de tramitació.

Pel que fa a la convocatòria de 2020 s'han concedit un total de 11.878,72 euros s per pal·liar els efectes de la pandèmia a les entitats esportives amb 11 sol·licituds estimades. Aquesta convocatòria oberta al novembre de 2020 subvencionava conceptes com l'adquisició de materials de neteja i prevenció envers risc de contagi; l'elaboració de protocols i procediments Covid-19 per a activitats i/o actes; l'adquisició de material fungible per a la realització de les activitats i/o actes, i per la difusió i comunicació, amb la finalitat de garantir una bona gestió de la posada en funcionament de les mateixes: les campanyes de sensibilització envers conductes segures; els sobrecostos derivats de fer ús de sistemes i mecanismes que impliquin reducció a zero del risc; les despeses de serveis bàsics, subministraments, sous de personal, gestoria, etc., durant els períodes d’ aturada de l’activitat, i durant les fases de desconfinament i nova normalitat i, el sobrecost ocasionat per tal de portar a terme els plans de contingència per adaptar les activitats a la nova fase de represa.

Arxivat a: Esports
Ajuts a entitats esportives del Pla de Xoc
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)