Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Canvi d'ubicació dels entrenaments i dels partits de cap de setmana al Pavelló de Corró d'Avall

19/03/2021

L'activitat quedarà suspesa mentre se solucionen les filtracions d'aigua sorgides arran de l'obra a la coberta d'aquest equipament

El Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses està portant a terme una reforma de millora al sostre del Pavelló Poliesportiu Municipal de Corró d’Avall, però hi ha hagut alguns problemes d’obra que han provocat goteres a l’interior amb les pluges d’aquest dijous. És per aquest motiu, que responsables municipals s’han reunit aquest mateix matí amb l’empresa encarregada de les obres per resoldre aquestes filtracions d’aigua.

Com a conseqüència d’aquest fet i per tal de garantir la seguretat durant la pràctica d’esport a les instal·lacions de Corró d’Avall, el Patronat Municipal d’Esports ha suspès els entrenaments i els partits a partir d’avui i al llarg de tot el cap de setmana en aquest equipament. L’equip d’Esports, però, ha reprogramat les competicions previstes a l’Espai Can Prat i al Pavelló Municipal d’Esports de Granollers. Dilluns es podrà dur a terme una nova valoració de l’estat de l’obra i es decidirà si es reprèn l’activitat.

Arxivat a: Esports
Reforma pavelló poliesportiu municipal de Corró d'Avall
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/05/2021 a les 11:27h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)