Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Finalitza el gruix dels actes del 8M

15/03/2021

Les activitats esportives del cap de setmana tanquen una setmana de commemoració del Dia Internacional de les Dones

Tot i que l'exposició "Les dones i la ciència" encara es pot visitar fins el 17 de març, el gruix de les activitats commemoratives del Dia Internacional de les Dones s'ha clos aquest cap de setmana amb les exhibicions esportives, el teatre i la Ruta Lila.

Ha estat una setmana amb activitats diàries que es van inciiar amb l'acte institucional del dia 8 i han continuat amb activitats esportives dirigides a la plaça de l'Ajuntament que han permès practicar TBC, GAC, Zumba o Tàbata.

També s'han realitzat tallers per a joves sobre els models alternatius de feminitat i masculinitat en col·laboració amb l'Associació Mirall.

Aquest cap de setmana, però, ha concentrat bona part dels actes que s'han iniciat amb exhibicions d'esport femení amb la participació de la secció d'hanbol del Patronat Municipal d'Esports (PME), del Club d'Hoquei les Franqueses, del Club Esportiu Llerona, de la secció de bàsquet del PME, de l'Associació Esportiva Dinasty Cheerleading, del club de Gimnàstica Rítmica les Franqueses, del Club de Patinatge Artístic, del Club Twirling les Franqueses, del Club Esportiu Shiho Wari, del Club Karate Nokachi i del Club de Tir amb Arc les Franqueses. Aquestes entitats i les seves seccions femenines han omplert durant tot el matí la plaça de l'Ajuntament per demostrar el bon estat de forma i la varietat de l'esport per a nenes, joves i dones.(Podeu veure la galeria d'imatges en aquest enllaç).

Dissabte, la sessió setmanal dels Teatres de les Franqueses també s'ha dedicat al 8M amb la posada en escena de "Dones i Silenci" i diumenge, totes les persones que han volgut han pogut practicar el trekking amb la Ruta Lila.

Arxivat a: Ajuntament
8M Exhibicions esportives 1
8M Exhibicions esportives 1
8M Exhibicions esportives 11
8M Exhibicions esportives 11
8M Exhibicions esportives 2
8M Exhibicions esportives 2
8M Exhibicions esportives 3
8M Exhibicions esportives 3
8M Exhibicions esportives 4
8M Exhibicions esportives 4
8M Exhibicions esportives 5
8M Exhibicions esportives 5
8M Exhibicions esportives 6
8M Exhibicions esportives 6
8M Exhibicions esportives 7
8M Exhibicions esportives 7
8M Exhibicions esportives 8
8M Exhibicions esportives 8
8M Exhibicions esportives 9
8M Exhibicions esportives 9
8M Exhibicions esportives 10
8M Exhibicions esportives 10
8M Exhibicions esportives 12
8M Exhibicions esportives 12
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/05/2021 a les 11:27h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)