Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Noves feines de reparació de l'"skatepark" de Cal Gavatx

11/03/2021

Les feines,que s'han centrat a la superfície del "half", finalitzen avui

Durant els darrers dies, l'Ajuntament ha realitzat feines de reparació a l'"skatepark" de Cal Gavatx. En concret s'ha actuat sobre la superfície del "half". En aquest element s'han substituit els taulons modulars amb escrostonaments o trencaments als extrems i s'ha repassat la resta de peces i els elements d'unió dels mòduls.

Aquesta instal·lació esportiva i d'oci per a joves es repara periòdicament degut al tipus d'ús i a la gran afluència d'usuaris. La darrera reparació es va realitzar durant el mes d'agost de 2020.

L' "skatepark" de Cal Gavatx és la segona instal·lació d'aquest tipus amb que compta les Franqueses. La més antiga, la de Bellavista, situada rere l'Escola Bellavista-Joan Camps, disposa de tres elements i va ser renovada durant el 2014, coincidint amb la inauguració dels 8 mòduls (quarters, rampes, funbox i planters) de les pistes d'skate de Cal Gavatx. Aquestes darreres han estat la seu de diversos campionats com la 1a Competició d'Esports Extrems o el 1r Campionat d'Skate de les Franqueses. Les pistes de Cal Gavatx es van ampliar al 2018 amb la construcció d’un bol, un vas de formigó de 1,5 m de profunditat màxima amb formes arrodonides per a ampliar la capacitat d’aquesta instal·lació esportiva.

Arxivat a: Obres i Serveis
Feines de reparació de l'skatepark de Cal Gavatx
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/07/2022 a les 12:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)