Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El 7 de març, Copa Catalana Internacional BTT

02/03/2021

Corró d’Amunt serà l’escenari de la segona prova de la competició que passa a ser de categoria nacional.

Després de la cita inaugural a Banyoles, la Copa Catalana Internacional Biking Point es trasllada a Corró d’Amunt per a disputar la segona cita, el proper 7 de març. La prova passa a ser de categoria nacional al no contemplar l’UCI, les CRI amb punt UCI i el Club Ciclista de Corró d’Amunt, com a organitzador, s’adapta a la normativa i opta per fer una CRI de 10km i 250 m +.

La prova que es disputarà sense públic, atenent les mesures sanitàries actuals per a la contenció de la pandèmia, forma part d’un campionat que amb el temps s’ha consolidat com una de les competicions de referència mundial. 

A les dues primeres de Banyoles i Corró d’Amunt s’han de sumar les de Santa Susana (17 i 18 d’abril), de Barcelona (1 de maig), de Vall de Lord (30 de maig), de Cala Ratjada. Mallorca (13 de juny), de Vall de Boí (20 de juny), de Vallnord (11 de setembre) i de Girona. Sea Otter Europe (25 i 26 de setembre). 

La programació prevista per a l’esdeveniment és la següent: 

9 h Primera sortida (Fèmines, Cadet, Màster 40/50/60)

11 h Entrega de premis

11.15 h Segona sortida (Màster 30, Júnior, Elit, Sots-23)

14 h Entrega de premis


Afectacions del trànsit

La competició s’iniciarà a les 9 h i es desenvoluparà pels camins i corriols de Corró d’Amunt. La prova esportiva estarà situada a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Amunt, per aquest motiu es tallarà la circulació de la carretera de Cànoves (BV-5151) al seu pas per Corró d’Amunt des de l’encreuament del camí de Can Blanxart fins a les Antigues Escoles de Corró d’Amunt. 

Zona d’estacionament.

S’habiliten tres zones d’estacionament als camps propers al camí d'accés a la urbanització de Can Suquet.

  • Camps situats al camí d’accés  a la urbanització de Can Suquet.

Recomanacions de mobilitat.

  • Si es circula direcció Cànoves, es desvia el trànsit pel camí d'accés a la Urb. de Can Suquet fins a la cruïlla del camí de Cal Ferrer.
  • Si es circula direcció Corró d'Avall, es desvia el trànsit pel camí de Cal Ferrer  (darrere el restaurant Quatre Llunes) direcció al camí d'accés a Can Suquet.  

Tot i les restriccions i recomanacions atenen a motius organitzatius i de seguretat i poden patir modificacions d'última hora. Per a qualsevol dubte podeu trucar al telèfon de la policia local 938 467 575, per correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé a les xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses

Als documents adjunts trobareu el mapa amb les restriccions de trànsit.

 

Arxivat a: Esports
Cartell Copa Catalana Internacional BTT
Afectacions del trànsit
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/05/2021 a les 11:27h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)