Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Col·locació de la passera del nou ascensor de Bellavista

17/02/2021

Durant els propers dies s'instalaran els vidres de l'estructura i es faran els acabat a l'espera de la col·locació de l'elevador

La passera que uneix el carrer Navarra amb l'estructura del nou ascensor ja està col·locada. Aquest matí s'ha traslladat el pas des de l'empresa de Llerona que l'ha fabricat i amb una grua per a elements de gran tonatge s'ha instal·lat. Aquest pas uneix el carrer amb la caixa on s'hi instalarà l'ascensor.

Durant els propers dies s'hi posaran els vidres i es prepararà per a l'arribada de l'elevador. Més endavant s'acabaran els voltants de l'obra amb els nous ferms i l'enjardinament.

Accedir al Centre Cultural de Bellavista, la Biblioteca Municipal de Bellavista, l’Escola Bellavista-Joan Camps i Giró, l’IES Lauro i la Zona Esportiva Municipal de Bellavista serà més senzill gràcies a la construcció d’aquest ascensor. El 50% del finançament de l’obra prové de la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris de Bellavista. L'obra, adjudicada a l'empresa Estructuras y Obras la Roca, té un pressupost de 301.936,27 euros.

Amb aquesta actuació es pretén millorar la mobilitat a les Franqueses i ampliar els itineraris accessibles per a vianants i se'n poden beneficiar uns 2.000 usuaris diaris. El projecte recollirà la connexió d’una de les artèries més importants de Bellavista, el passeig Andalusia, amb una zona d’equipaments públics de gran importància tant per Bellavista, com pel conjunt de les Franqueses. L'ascensor dona solució a l’important desnivell existent entre el passeig Andalusia i el carrer Navarra, 10,5m d’alçada salvat per un talús d’una pendent mitjana del 40%. En alguns punts aquesta pendent es resol amb talús vegetal, i en els punt més inclinats, amb un mur de rocalla.

Arxivat a: Pla de Barris, Urbanisme i Activitats
Col·locació passera ascensor de Bellavista 1
Col·locació passera ascensor de Bellavista 2
Col·locació passera ascensor de Bellavista 3
Col·locació passera ascensor de Bellavista 4
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 09:52h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)