Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Obert el període per presentar candidatures individuals per a les nominacions de l’esport a les Franqueses

11/02/2021

Les propostes es poden enviar al Patronat Municipal d’Esports fins al 15 de febrer.

Aquest proper dilluns, 15 de febrer és la data màxima per a què els i les esportistes de les Franqueses puguin presentar la seva candidatura individual com a nominades per a les categories d’amateur femení, amateur masculí, millor entrenador/a, formació femení, formació masculí, promoció masculí i promoció femení.

Enguany, davant la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, les Franqueses fa un parèntesi de la tradicional Nit de l’Esport i treballa en el disseny d’un nou format més segur que permeti reconèixer públicament i premiar a les persones esportistes i entitats locals que han destacat pels seus èxits i la seva dedicació durant la temporada anterior.

Per segon any consecutiu, es contempla que siguin les i els esportistes els que puguin presentar-se com a nominats. Què cal entregar? S’ha de fer arribar la llicència esportiva i el currículum amb els mèrits aconseguits durant la temporada 2019/2020 per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Al correu electrònic s’haurà d’especificar el nom i cognoms, la data de naixement i les dades de contacte (telèfon i correu electrònic).

Si voleu més informació podeu contactar amb l’àrea d’Esports al telèfon 938 467 083.

Arxivat a: Esports
Complex Esportiu Municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/05/2021 a les 11:27h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)