Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El pas soterrat del carrer Aragó ja permet creuar de Corró d'Avall a Bellavista

04/02/2021

Durant la primavera es procedirà a l'enjardinament dels accessos

El pas soterrat que uneix Corró d'Avall a la zona de Can Mònic amb Bellavista pel carrer d'Aragó ja està obert a la circulació. Es tracta d'un accés sota la via de la línia R2 Nord de rodalies per al pas de bicicletes i de vianants.

Les obres, iniciades al maig del 2019, han consistit en la construcció d’un calaix de formigó a l’alçada del carrer Aragó que travessa sota les vies fins al carrer Francesc Gimeno de Granollers. Aquest calaix té una llargada de 15 metres aproximadament i unes dimensions de 5m d’amplada i 3,10m d’alçada. A banda i banda del pas s’hi han habilitat rampes i escales per a vianants i bicicletes. També s’hi ha instal·lat un sistema de drenatge, l’enllumenat, càmeres de seguretat i baranes de protecció. A més a més dels elements previstos en el projecte inicial, també s'ha aprofitat per realitzar l'asfaltatge dels voltants del pas i per col·locar murs i elements divisors amb gabions. Durant la primavera s'enjardinaran els voltants i les jardineres instal·lades.

Aquest projecte és fruit de l’Estudi de programació per millora la connexió de Bellavista amb la resta del municipi elaborat per la Diputació de Barcelona a demanda de l’Ajuntament i s'ha realitzat amb objectiu principal eliminar barreres físiques entre el nucli de Bellavista i la resta del municipi i, sobretot, connectar aquest nucli amb la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall. Finalment, el cost del pas soterrat ha estat d'1.056.624,45 euros, un 7,15% menys del pressupost previst. El projecte s'ha finançat al 50% per l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya a través del projecte de Pla de Barris.

Arxivat a: Pla de Barris, Urbanisme i Activitats
Rampa d'accés des de Can Mònic
El pas soterrat està habilitat per a bicicletes i per a vianants
Accés inferior al pas soterrat
Sistemes de seguretat
Rampa des del carrer d'Aragó
Accés al pas des del carrer d'Aragó
Accés al pas des del carrer d'Aragó 2
Entrada des de Can Mònic
Zona d'estacionament 1
Zona d'estacionament 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 11:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)