Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses aposta per una millora integral del sistema esportiu local

02/02/2021

Les entitats esportives fan un taller d’autodiagnosi i reben consells per a la seva gestió

Gairebé una quinzena d’entitats esportives de les Franqueses han realitzat el taller d’autodiagnosi del projecte “Gestió d’Entitats Esportives”, impulsat per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses.  

L’objectiu d’aquesta formació és la de fomentar la millora integral dels sistema esportiu local a través del suport a les entitats esportives de referència del municipi. Els i les participants han realitzat una anàlisi mitjançant un qüestionari que avalua l’estat de cada organització i identifica els punts febles de la gestió. Després de l’anàlisi prèvia, l’equip tècnic de Suport Associatiu imparteix diverses sessions formatives als membres de les entitats, els quals reben un informe detallat amb les recomanacions. Durant les classes es repassen les obligacions legals i documentals d’un club esportiu, així com els aspectes normatius referents al voluntariat, la fiscalitat i la comptabilitat.   

En aquesta ocasió, ha adquirit especial rellevància el suport en matèria de seguretat sanitària per al compliment de les directrius relacionades amb la Covid-19. Tant les entitats com les administracions han unit esforços per a millorar la seguretat en el desenvolupament de les activitats esportives per part de la ciutadania.  

Aquest projecte contempla també el seguiment més a fons mitjançant una auditoria amb informes individualitzats de dues entitats esportives. 

Arxivat a: Esports
Esport a les Franqueses del Vallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/05/2021 a les 11:27h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)