Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest dissabte, mongetes del ganxet al mercat de Corró d'Avall

28/01/2021

Les persones que adquireixin aquest llegum tindran una bossa de "Les Franqueses té ganxo"

Aquest dissabte, 30 de gener, el mercat de Corró d'Avall es complementarà amb parades de productors de la mongeta del ganxet de les Franqueses. Al llarg del matí hi haurà diverses parades a la plaça de Can Font on qui ho vulgui podrà comprar aquest llegum conreat al municipi. A més, tothom qui s'acosti fins a aquestes parades per adquirir mongeta del ganxet tindrà de regal una bossa de "Les Franqueses té ganxo". 

I com es tracta d'una de les activitats previstes per potenciar aquest llegum, considerat l'or blanc de les Franqueses, també hi haurà una zona de desgustació a la mateixa plaça de Can Font. A partir de les 11 h, hi haurà un tast de mongetes del ganxet obert a la ciutadania, que seguirà tots els procotols sanitaris establerts. 

La setmana dedicada a la mongeta del ganxet es tancarà amb la projecció del documental "De la terra al plat. La producció de l'or blanc a les Franqueses", que es farà a les 22 hores, a VOTV. Recordem també que podeu consultar receptes originals amb mongeta del ganxet al canal d'Ajuntament, només heu de clicar aquí

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat, Ajuntament
Bossa de cotó "Les Franqueses té ganxo"
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/07/2022 a les 12:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)