Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Dia Europeu de la Mediació, fem teatre per millorar la convivència

07/01/2021

El dia 22 de gener es realitzarà el taller que enguany serà telemàtic

Un any més des del Servei d'Assessorament i Mediació en Temes de Veïnatge de les Franqueses se celebra el Dia Europeu de la Mediació. La proposta és oberta a tothom que hi vulgui participar en la realització d'un taller de teatre a partir del joc i l’expressió dramàtica, tractar diferents aspectes de la realitat veïnal d’una manera lúdica, creativa i dinàmica, amb la finalitat de reflexionar sobre aquesta realitat i transformar-la

L'activitat proposada és:

  • 22 de gener a les 18.30 h
  • Taller: Teatre social sobre convivència.

L'activitat es realitzarà de manera telemàtica i està pensada per realitzar individualment o amb el grup de convivència. L'objectiu del taller de teatre és reflexionar sobre la convivència de manera grupal amb la resta de participants.
El taller està obert a tota la ciutadania però amb places limitades. La inscripció es pot realitzar per telèfon 938 616 221, per email al (Necessites javascript per veure aquest correu-e) , i per whatsapp al 695 473 633. En el moment de la inscripció es facilitaran els enllaços a la plataforma telemàtica des d'on es podrà participar i s'indicarà on s'ha de passar a recollir el material per desenvolupar l'activitat.

Arxivat a: Participació
Dia Europeu de la Mediació 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 12:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)