Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S'amplia el termini per inscriure's a les recepcions dels Reis Mags d'Orient

04/01/2021

També s'habiliten, durant el dia 5, punts d'inscripció presencial a la plaça de l'Espolsada i a la plaça Major mentre hi hagi places disponibles

Per tal que els infants puguin lliurar les cartes amb els seus desitjos, els Reig Mags d’Orient ens han comunicat que, si les mesures vigents referents a la Covid 19 els ho permet, habilitaran dos punts d’entrega, un a la plaça de l’Espolsada de Corró d’Avall i un altre a la plaça Major de Bellavista. L’activitat es farà el mateix dia 5 de gener. Els horaris seran els següents:

  • Plaça de l'Espolsada: de 10 a 13.30 h i de 16.45 a 20.15 h (darrer passi a les 20 h)
  • Plaça Major: de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 20 h (darrer passi a les 19.45 h)

Quin serà el funcionament?

Les persones interessades a visitar els Reis Mags d’Orient hauran de demanar cita prèvia mitjançant l’enllaç www.entrapolis.com www.teatres.lesfranqueses.cat els dies 2, 3, 4 i 5  de gener. Les inscripcions es mantindran obertes fins el mateix 5 de gener mentre hi hagi places disponibles.. Una vegada accedeixin a l’enllaç hauran d’escollir l’hora i l’emplaçament, la plaça de l’Espolsada de Corró d’Avall o la plaça Major de Bellavista. També hauran d’escollir quin dels tres Reis Mags vol visitar, Melcior, Gaspar o Baltasar En el formulari es demanaran diverses dades dels participants, però cal tenir molt clar que un usuari només podrà fer la inscripció d’un grup de 6 persones, com a màxim. No podrà accedir al recinte habilitat cap persona sense cita prèvia. En aquest sentit també demanem que us desplaceu fins al lloc de l’activitat a l’hora que heu fet la vostra inscripció.

El mateix dia 5 de gener hi haurà punts d'atenció a la plaça de l'Espolsada i a la plaça Major per tramitar inscripcions presencials a les franges horàries encara disponibles.

Recordeu que és molt important mantenir la distància social i portar mascareta en tot moment.

Els Reigs Mags d’Orient també ens han informat que, com a conseqüència d’aquest canvi, aquell dia arribaran abans a les Franqueses. Per tant, molta atenció a partir de les 9 h del matí perquè serà el moment que Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran i sobrevolaran els carrers i places del municipi en helicòpter. Tingueu preparats els vostres fanalets. A partir del 2 de gener trobareu al YouTube de l’Ajuntament de les Franqueses el conte “Històries dels Reis Mags d’Orient .El camí i la llum” i el taller“Decora el teu fanalet”.

Arxivat a: Cultura
Els Reis Mags d'Orient a les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2021 a les 12:29h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)