Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

NOVETAT! Ampliació de l'ajut per pagar els envasos per emportar al 100%

10/12/2020

La subvenció del 100% de la despesa en aquest concepte s'ha de demanar a través de la línia d'ajuts a la reactivació econòmica


La situació provocada per la segona onada de la Covid-19 que ha obligat a tancar bars i restaurants i a redirigir aquest tipus de negocis cap a la venda per emportar ha suposat un increment en la despesa d'aquests establiments en envasos. L'Ajuntament, en el marc del Pla de Xoc, ha decidit subvencionar el 100% d'aquesta despesa extra a través d'una de les primeres línies de subvenció posades en marxa per pal·liar els efectes de la Covid-19. Es tracta dels ajuts a la reactivació econòmica i al foment de l'activitat al municipi.
Tots els establiments dedicats a la restauració poden demanar la subvenció en base al "Foment de noves activitats, nous serveis, noves formes de fer, i les inversions realitzades per a dur-les a terme: venda on-line, noves tecnologies, serveis a domicili, etc".

Qui les pot demanar i quins supòsits s’han de complir?

Tindran dret a sol·licitar la subvenció totes aquelles persones físiques o jurídiques que tinguin l’activitat empresarial al municipi de les Franqueses del Vallès. En concret poden sol·licitar-la autònoms, empreses i professionals que han patit una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació com a conseqüència dels efectes de la COVID-19.

Què es pot subvencionar?

Manteniment dels locals comercial, de serveis i centres de treball amb activitat empresarials. Les despeses de manteniment ocasionades arran de la crisi s’han mantingut mentre que els ingressos han disminuït dràsticament. La finalitat d’aquest projecte, entre d’altres, és que no s’incrementi el nombre de locals comercials i espais de serveis buits.
Foment de noves activitats, nous serveis, noves formes de fer, i les inversions realitzades per a dur-les a terme: venda on-line, noves tecnologies, serveis a domicili, etc.
Adequació de locals i centres de treball per a millorar la seguretat sanitària de les persones que hi treballen i clients, i les inversions necessàries per a dur-les a terme.
Qualsevol altra activitat, servei o inversió que doni resposta a l’objecte de la convocatòria.

Aquests ajuts es poden demanar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament on hi trobareu el tràmit a la subvenció per a la reactivació econòmica i el tràmit a la subvenció per al foment de l’autoocupació i emprenedoria. Les bases i el llistat de documentació necessària la trobareu a les bases. Per a qualsevol qüestió, podeu trucar al 938 443 040.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Envasos per emportar
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 11:58h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)