Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses, al costat de La Marató de TV3

09/12/2020

Des del 10 de desembre i fins el 15 de gener, es podran realitzar donacions per avançar en la recerca biomèdica de la Covid-19.

L’Ajuntament de les Franqueses, a través del Pla de Xoc, col·loca tres urnes per a la Marató de TV3, des del 10 de desembre i fins el 15 de gener, amb l’objectiu de recaptar fons que permetin trobar fàrmacs que tractin la Covid-19 i vacunes que la previnguin.

Els horaris dels equipaments on estan instal·lades aquestes urnes són:

  • Edifici de l’Ajuntament: De dilluns a divendres, de 8 a 14 h, i dimarts de 8 a 18.30 h (ininterrompudament).
  • Biblioteca Municipal de Bellavista: Matins: dimarts i dimecres, de 10.00 a 13.30 h, i dissabtes, de 10.30 a 13.30 h. Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h.
  • Complex Esportiu Municipal de Corró d’Avall: De dilluns a divendres, de 7 a 21 h, dissabte, de 8 a 21 h, i diumenge, de 8 a 15 h.

La participació ciutadana arreu de Catalunya sempre ha estat un dels trets distintius d’aquest projecte. En l’edició del 2019 es van fer més de 4000 activitats que van atraure un milió de participants. En les circumstàncies actuals de la pandèmia, davant les restriccions i mesures de prevenció actives, la campanya s’ha reinventat buscant noves alternatives de participació.  

Enguany, malgrat no poder organitzar la Fira de Nadal tradicional de les Franqueses, l’Ajuntament ha volgut contribuir en aquest projecte solidari que va més enllà de la recaptació de fons. Fa una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les.

La Marató de TV3 d’aquest 2020 està dedicada a una malaltia que #tocaatothom,  la Covid-19. Busquem aconseguir que la ciutadania tingui accés a tractaments que els permetin tenir un millor pronòstic de la malaltia. Tot el que s'investigui i s'aprengui ara amb la Covid-19 servirà per estar preparats per afrontar les pandèmies del futur. Col·labora-hi!

Arxivat a: Ajuntament
Cartell La Marató de TV3. Covid-19
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/01/2023 a les 10:18h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)