Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Salut impulsa un nou cribratge intensiu contra la COVID-19 a les Franqueses i Granollers

04/12/2020

S’inicia el proper dimecres 9 de desembre al Centre Cívic Nord i durarà fins al dissabte 12

El Departament de Salut ha establert una estratègia conjunta en la lluita contra la COVID-19, amb la col·laboració dels ajuntaments de les Franqueses del Vallès i Granollers, l’Institut Català de la Salut i el Servei de Vigilància Epidemiològica, basada en la intervenció comunitària per poder controlar amb rapidesa la transmissió del virus. 

Aquesta actuació preventiva es farà del dia 9 al 12 de desembre i estarà dirigida a la població de més de 14 anys de Granollers Nord i de Les Franqueses que viu a la zona d’influència del Centre d’Atenció Primària (CAP) Les Franqueses del Vallès. L’objectiu d’aquesta actuació és frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. En els propers dies, les persones que estan cridades a participar al cribratge rebran un SMS informatiu.

Les proves es faran al Centre Cívic Nord de Granollers, al carrer de Lledoner, 6. L’horari serà de dimecres a dissabte, de les 9 h a les 14 h i de les 15 h a les 19 h. Per evitar aglomeracions, s’han assignat dies concrets en funció de diferents zones dels municipis amb població assignada al CAP Les Franqueses:

  • Dimecres 9 de desembre: residents a la zona que delimita des dels carrers de Prat de la Riba, Bartolomeu Brufalt (sota Hospital) fins plaça Espanya, baixada del Pont de Bellavista, per travessera de Lledoner, cap al carrer de Lledoner, un tros de carrer Corró i cap a carrer de Lledoner fins el riu (de Granollers).
  • Dijous 10 de desembre: residents la zona que delimita des del carrer de Lledoner direcció cap a les Franqueses, carrer Girona, Can Monic, passant pel carrer de Via del Ferrocarril i Joan Mir, fins a la ronda (de Granollers).
  • Divendres 11 de desembre: residents de la zona que delimita des del carrer Aragó, carrer Girona, carrer Andalusia i carrer Travessia (de Bellavista).  
  • Dissabte 12 de desembre: residents a la zona que delimita a partir del carrer Travessia fins al carrer Torre del Pinós (de Bellavista).

És important que tothom porti la targeta sanitària per facilitar el tràmit de la realització de la prova. Pel que fa als resultats del test, si és positiu es tindrà de manera ràpida. Si és negatiu, s’enviarà un SMS en les properes hores i també es penjarà a plataforma La Meva Salut.

El Departament de Salut convida a la població a participar activament en aquestes proves, que han de servir per aturar l’extensió del virus i assegurar que persones infectades no el transmetin a altres persones. Es tracta de detectar el màxim nombre possible de persones infectades, ja que algunes persones no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn. Cal destacar la importància de fer l’aïllament que determinin els professionals sanitaris en cada cas.

Arxivat a: Ajuntament, Sanitat i Salut Pública
Cribatge intensiu les Franqueses i Granollers
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)