Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es porta a terme la primera prova pilot d’audiència pública amb veïns i veïnes de Corró d’Avall

04/12/2020

A la trobada els participants han transmès les seves inquietuds als responsables municipals

Durant aquest 2020, l’àrea de Participació i Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de les Franqueses ha estat treballant conjuntament amb la Diputació de Barcelona per tal de definir un model d’audiències públiques. L’objectiu d’aquestes sessions és impulsar trobades on veïns i veïnes del municipi es puguin reunir amb representants municipals per tal de transmetre les seves inquietuds, preocupacions, dubtes i/o propostes en relació al municipi.

Aquesta setmana s’ha fet la primera prova pilot d’audiència pública amb l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i la regidora de Participació i Relacions Ciutadanes, Montse Vila. Per tal d’arribar a qui habitualment no participa en aquest tipus d’actes s’ha dut a terme una convocatòria aleatòria a través del padró convidant a participar a una quinzena de persones, d’entre 18 i 65 anys. En aquesta primera sessió hi han participat un total d’onze veïns i veïnes que han exposat temes vinculats a la via pública com ara l’amplada de les voreres, els carrils bici, la neteja o qüestions sobre els patinets elèctrics, entre d’altres.

Tot i que en aquesta mateixa sessió els responsables municipals ja han donat resposta a la majoria de les preguntes plantejades, les tècniques del projecte s’encarreguen ara de centralitzar tots els temes i fer les consultes pertinents a les àrees corresponents. Quan es disposi de tota la informació requerida s’enviaran respostes més concretes a les persones participants directament i, a més, s’habilitarà un espai al web per tal que les puguin consultar tothom qui ho vulgui.

A partir d’aquesta prova pilot s’acabarà de definir el projecte i la metodologia d’audiències públiques que s’instaurarà a les Franqueses a partir de 2021. Unes audiències que es portaran a terme tant per pobles com a nivell de municipi.

Des de l’Ajuntament s’agraeix la participació i les aportacions rebudes per part de tots els veïns i les veïnes presents a la sessió.

Arxivat a: Ajuntament, Participació
Audiència Pública
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 09:52h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)