Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament atorga els primers microcrèdits del Pla de Xoc

27/11/2020

Els ajuts, d’entre 3.000 i 5.000 euros, es poden sol·licitar fins al 31 de desembre.

Qicòpia és una de les primeres empreses en rebre l’ajut dels microcrèdits del Pla de Xoc per pal·liar l’impacte de la Covid-19. L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé ha signat aquest matí una de les primeres concessions d’ajuts en forma de microcrèdits destinats a les empreses i persones treballadores autònomes, amb seu social al municipi, amb l’objectiu d’ajudar a fer front a algunes despeses. 

La mesura pretén contribuir a la continuïtat de les activitats econòmiques i dels llocs de treball dels autònoms de les Franqueses, especialment els que s’han vist obligats a tancar o restringir la seva activitat per la normativa sanitària.   

Els microcrèdits tenen un interès del 0%, no contemplen carència i el termini màxim per a retornar l’import és de 2 anys. La dotació prevista és de 100.000 euros i la concessió màxima per a cada empresa o autònom és d’entre 3000 i 5000 euros.   

Fins al 31 de desembre de 2020 es poden presentar les sol·licituds, excepte que amb data anterior s’hagi exhaurit el pressupost previst, de manera telemàtica mitjançant la seu electrònica allotjada al web municipal.  

Arxivat a: Ajuntament
Signatura microcrèdit
Signatura microcrèdit
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)