Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

“Lluitem contra la Covid-19. No et quedis a mitges”, el lema de la campanya per lluitar contra la Covid-19 entre el jovent

23/11/2020

La joventut de les Franqueses fa front comú davant la crisi sanitària per coronavirus.

L’Ajuntament ha iniciat una campanya de conscienciació sobre la importància de seguir les recomanacions d’higiene i seguretat per a evitar contagis per covid-19 i trencar les cadenes de transmissió.

En aquest cas, es treballa amb i per a la joventut, amb l’objectiu de convertir-los en protagonistes actius davant de la pandèmia i aconseguir que prenguin la paraula per incidir en l’actitud de la gent. El repte, en la segona onada de la pandèmia i amb el rellotge en contra, és aconseguir arribar al jovent i fer front comú, perquè tothom entengui els riscos de no seguir amb les indicacions sanitàries.  

Els experts posen especial èmfasi no només en el risc personal al que ens exposem sinó en el perill al que posem a les persones del nostre entorn. Entre tots i totes hem d’actuar amb responsabilitat i treballar colze a colze per aconseguir que el virus no tingui futur.

Durant els mesos d’octubre i novembre, les persones usuàries del Centre Municipal de Joves i de l’Espai Zero seran les estrelles indiscutibles de les diferents activitats de la campanya i sota el lema “Lluitem contra la Covid-19. No et quedis a mitges” treballaran per fer front comú davant la pandèmia i reflexionaran sobre la importància de no abaixar la guàrdia.

La primera de les activitats és la realització d’un vídeo que arranca amb el missatge de no quedar-se a mitges, on es mostren diverses situacions que transmeten la importància de “culminar la feina” com, per exemple, posar-se la mascareta tapant nas i boca, no només la boca o rentar-se les mans no només amb sabó. Podeu veure el vídeo fent clic aquí

La joventut de les Franqueses també por dissenyar-se la seva pròpia mascareta i participar en el concurs “Mascareta Jove!”. La imatge guanyadora del concurs serà la seleccionada per a realitzar mascaretes per al jovent del municipi.

Podeu enviar les vostres propostes fins a l’18 de desembre. Trobareu la plantilla i tota la informació sobre com participar als documents adjunts a aquesta notícia.

Arxivat a: Infància i Joventut
Lluitem contra la Covid-19. No et quedis a mitges

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)